Simpel, maar lekker! ik hou ervan! 

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 gram gekookte volkoren pasta
  • 500 gram grote rauwe gamba’s
  • 300 gram sperzieboontjes
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 ml witte wijn
  • 100 ml kookroom light
  • 100 gram geraspte 20+ kaas
  • Zout en peper naar smaak
  • verse basilicum
  • PaM  spray

Bereiding

Kook de pasta al dente. Snijd de sjalotjes en de knoflook klein. Snij de boontjes in kleine stukjes en kook deze beetgaar. Fruit de ui en knoflook in de pamspray.

Voeg na ong 5 minuten de gamba’s en de boontjes toe. Blus dit af met de wijn en zorg dat de alcohol verdampt. 

Vervolgens voeg je de kookroom toe en maak je alles op smaak met peper, zout en verse basilicum.

Daarna voeg je de pasta toe en kun je de geraspte kaas er eventueel over doen!

Het is simpel, maar wel een gerecht waarmee je indruk kunt maken op je bezoek!