Verrassend recept door de combinatie

Ingrediënten voor 2 personen
- 1 blikje Tonijn op waterbasis
- 2 rode puntpaprika’s
- Kleine (rode) ui
- 100 gr zilvervliesrijst of volkoren couscous
- 1 teentje knoflook
- 1 groente bouillonblokje
- 40 gram olijven
- Zout en peper naar smaak
- 200 gram spinazie
- Citroensap naar smaak
- 50 gram feta blokjes Light
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de puntpaprika’s in tweeen en leg ze op een rooster of in een ovenschaal zodat ze iets zachter worden. Je kan ze eventueel insmeren met een heel klein beetje olijfolie. Kook ondertussen de volkoren couscous of zilvervliesrijs in het bouillonblokje. Snijd de ui en pers de knoflook en bak dit in een pan met de pamspray. Doe de spinazie erbij. Laat dit slinken en doe dan de uitgelekte tonijn en de klein gesneden olijven erbij. Breng dit op smaak met peper en zout en eventueel een klein beetje citroensap.
Meng alles door de couscous en verdeel dit over de paprika’s. Kruimel de kleine stukjes feta overheen.
Serveer er een lekkere frisse komkommersalade bij.
Ik garandeer je dat je gaat genieten!
Eet smakelijk!

Tip
Serveer met wat rucola bovenop.
Voedingswaarden
Calorieën 584
Koolhydraten 66 gr
Eiwitten 40 gr
Vetten 17 gr
Vezels 7 gr
Liefs Stance
Instagram @svl89