Dit gerecht vergt ( in de ogen van een leek:  ik) wat voorbereidingswerk, maar is makkelijk eerder op een dag voor te bereiden. Bevat lekker veel groenten en te toppen met rauwkost!! Heerlijk!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 meergranen wraps
  • 2 groene paprika’s
  • 2 rode paprika’s
  • 2 uien
  • 4 tomaten
  • 3 teentjes knoflook
  • 300 gram rundergehakt
  • verse peterselie
  • 1 rode peper
  • zwarte peper uit de molen en zout

Topping:

hiervoor gebruik je wat je lekker vindt. Ik kies voor ijsbergsla, tomaat en komkommer. Voor de saus gebruik je knoflooksaus light of je maakt van 05 vet yoghurt met daarin knoflook , zelf een saus.

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Vervolgens snijd je de paprika’s, tomaten, ui knoflook zo fijn mogelijk. Ik heb ze klein gesneden, maar je kunt ook alles in de keukenmachine snijden zodat het nog fijner wordt. Snijd de peper en de peterselie fijn.

Meng alle ingredienten met het gehakt en breng dit op smaak met peper en zout.

Besmeer dan de wraps met het gehaktmengsel zodat een dun laagje op de wrap ontstaat.  Bak de wraps 10 – 12 minuten in de oven. De pizza wordt het lekkerst als de wraps niet op elkaar liggen.

Als ze klaar is, doe je jouw gekozen toppings erop en je hebt een heerlijke maaltijd!!

 

Smakelijk eten!